بهترین دوربین های شکاری برای طبیعت گردی

بهترین دوربین شکاری برای طبیعت گردی

اگر شما یکی از طبیعت گردان علاقه مند به تماشای حیات وحش، پرندگان، مناظر زیبا و ستاره ها هستید، حتما نیاز به یک دوربین شکاری با کیفیت و مناسب دارید. دوربین شکاری یک ابزار مفید و لذت بخش برای کسب تجربه های جدید و متنوع از طبیعت است. اما چگونه می توانیم بهترین دوربین شکاری را برای خود انتخاب کنیم؟

همچنین بخوانید: تشخیص دوربین الصقر اصل

در این مقاله قصد داریم به شما راهنمایی هایی بدهیم که با کمک آن ها بتوانید دوربین شکاری مطلوب خود را پیدا کنید. همچنین به بررسی برخی از بهترین مدل های دوربین شکاری که در بازار موجود هستند، خواهیم پرداخت. پس با ما همراه باشید.

 چه عواملی را باید در انتخاب بهترین دوربین شکاری برای طبیعت گردی  در نظر داشت؟

 چه عواملی را باید در انتخاب بهترین دوربین شکاری برای طبیعت گردی  در نظر داشت؟

دوربین شکاری یک ابزار پیچیده است که دارای مشخصات و ویژگی های مختلفی است. برای انتخاب یک دوربین شکاری مناسب، باید به عوامل زیر توجه کنیم:

بزرگنمایی (Magnification) برای بهترین دوربین شکاری برای طبیعت گردی

زرگنمایی دوربین شکاری نشان دهنده این است که چقدر تصویر را نزدیک می کند. بزرگنمایی دوربین شکاری معمولا با یک عدد و یک حرف x نشان داده می شود. برای مثال، یک دوربین شکاری با بزرگنمایی 10x، تصویر را 10 برابر نزدیک تر نشان می دهد. بزرگنمایی بیشتر به معنای دید بهتر نیست. بزرگنمایی بیش از حد ممکن است باعث کاهش روشنایی، کیفیت و میدان دید تصویر شود. همچنین دوربین شکاری با بزرگنمایی زیاد، حساس تر به لرزش دست است و نیاز به استفاده از سه پایه دارد. برای طبیعت گردی، معمولا دوربین شکاری با بزرگنمایی 8x تا 12x مناسب است.

همچنین از محصولات ما دیدن کنید: دوربین شکاری زایس

قطر عدسی (Objective Lens Diameter) برای بهترین دوربین شکاری برای طبیعت گردی

قطر عدسی دوربین شکاری نشان دهنده اندازه عدسی اصلی یا جلویی دوربین است. قطر عدسی دوربین شکاری معمولا با یک عدد و یک حرف mm نشان داده می شود. برای مثال، یک دوربین شکاری با قطر عدسی 50mm، دارای یک عدسی اصلی با قطر 50 میلی متر است. قطر عدسی بیشتر به معنای ورود نور بیشتر به دوربین و در نتیجه روشنایی و وضوح بیشتر تصویر است. اما قطر عدسی بیشتر همچنین باعث افزایش اندازه و وزن دوربین می شود. برای طبیعت گردی، معمولا دوربین شکاری با قطر عدسی 30mm تا 50mm مناسب است.

میدان دید (Field of View) برای بهترین دوربین شکاری برای طبیعت گردی

میدان دید دوربین شکاری نشان دهنده اندازه قسمتی از منظره است که از طریق دوربین قابل رویت است. میدان دید دوربین شکاری معمولا با یک عدد و یک حرف m یا ft نشان داده می شود. برای مثال، یک دوربین شکاری با میدان دید 100m، به این معنی است که اگر از فاصله 1000 متری به یک منظره نگاه کنید، می توانید 100 متر از آن را از طریق دوربین ببینید. میدان دید بیشتر به معنای دید گسترده تر و راحت تر است. میدان دید دوربین شکاری تحت تاثیر بزرگنمایی و قطر عدسی است. معمولا بزرگنمایی بیشتر، میدان دید کمتر و قطر عدسی بیشتر، میدان دید بیشتر را به همراه دارد. برای طبیعت گردی، معمولا دوربین شکاری با میدان دید 100m تا 150m مناسب است.

کیفیت ساخت (Build Quality) برای بهترین دوربین شکاری برای طبیعت گردی

کیفیت ساخت دوربین شکاری نشان دهنده مقاومت و دوام آن در برابر شرایط مختلف است. کیفیت ساخت دوربین شکاری تحت تاثیر مواد، طراحی و فناوری های استفاده شده در ساخت آن است. برای طبیعت گردی، معمولا دوربین شکاری با کیفیت ساخت بالا، ضد آب، ضد ضربه، ضد مه و ضد خش مناسب است.

قیمت (Price) برای بهترین دوربین شکاری برای طبیعت گردی

قیمت دوربین شکاری نشان دهنده ارزش و هزینه آن است. قیمت دوربین شکاری تحت تاثیر مشخصات، کیفیت ساخت و برند آن است. برای طبیعت گردی، معمولا دوربین شکاری با قیمت مناسب و متناسب با بودجه و نیازهای شما مناسب است.

چه مدل هایی از دوربین شکاری برای طبیعت گردی پیشنهاد می شوند؟

چه مدل هایی از دوربین شکاری برای طبیعت گردی پیشنهاد می شوند؟

در انتخاب دوربین ایده ال برای طبیعتگردی علاوه بر برند و کیفیت باید به وزن و حجم دوربین هم توجه داشت که دوربین در حین طبیعتگردی به علت وزن و حجم بالا شما را خسته نکند.

همچنین از محصولات ما دیدن کنید: دوربین شکاری زاواروسکی

در پیمایش ها ی چند ساعته کوهپیمایی و طبیعتگردی داشتن دوربینی با وزن و حجم مناسب و همچنین کیف حمل راحت که در بعضی مدل ها از طرف شرکت سازنده دوربین برای ان در نظر گرفته شده میتواند به شما کمک بسیار زیادی کند . در صورتی که دوربین شما کیف حمل مناسبی ندارد میتوانید کیف حمل مناسبی از بازار تهیه کنید و براحتی دوربین خود را در کوه حمل کنید .

و بطور خلاصه برای طبیعتگردی میتوانید از سایز هایی با بزرگنمایی 7 و 8  و 10و 12 در دهانه لنز30یا  32 یا 42 یا 50 استفاده کنید . این سایز بندی لزوما حجم و وزن مطلوبی را بدنبال خواهد .

بدیهی است با این توضیح دوربین‌هایی با سایزهای مثلاً ۱۶ در ۵۰ یا ۲۰ در ۸۰ یا ۱۵ در ۵۶ یا ۲۵ در 100 مناسب طبیعت گردی نیستند مگر اینکه طبیعت گرد بخواهد در یک مکان ثابت و مشخصی مستقر شود و دوربین خود را روی سه پایه‌ای محکم قرار دهد و از طبیعت اطراف خود لذت ببرد و این مورد سلیقه‌ای می‌باشد .

میتوان دوربین مورد نظر خود را از بین برند های معتبر دنیا مانند سواروفسکی ، زایس،اشتاینر  ،لایکا ،نیکون ، فوجینون ،ورتکس ، ونگارد ، بوشنل ،می اوپتا ،الیمپوس ،لئوپولد ،پنتاکس ،ویکسن ،کرونوس ،تنتو، بایگیش ، یوکو و … انتخاب نمود .

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *